Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 41 produkter
12

Populære filtreringer

Det er mer enn bare en lyskilde som man plasserer på bordet. Det er en dekorasjon. Med riktig type bordlampe kan man pynte opp interiøret og gi nytt liv til rommet. Med en svart bordlampe får man en stilren og sterk design som passer til mange forskjellige stiler. Enten for å dempe ned et litt hektisk rom eller forsterke det klassiske inntrykket av et miljø. Svart er en nyanse som passer fint sammen med nesten hvilken som helst annen farge, så med en svart bordlampe har man mange muligheter. Ta en titt på vårt utvalg av svarte bordlamper hos oss på Trademax.

En svart bordlampe passer i mange ulike miljøer.

Hvor kan jeg plassere en svart bordlampe?

Trademax bordlamper er ment å kunne brukes på mange forskjellige steder i hjemmet. At det heter bordlampe betyr ikke at lampen kun kan plasseres på et bord. Du kan ha en svart bordlampe i vinduskarmen, på kommoden, på nattbordet som leselampe eller i gangen. Du velger helt selv hvor du synes din svarte bordlampe passer best i ditt hjem.

Hvilken sokkel har min svarte bordlampe?

De fleste svarte bordlamper fra Trademax har enten en E14 sokkel eller en E27 sokkel. De fleste typer lyspærer som passer i en bordlampe svart finnes i størrelsen på sokkel, så det er ingen problem å finne en passende gløde eller LED-pære til din nye svarte bordlampe. Hvis du er usikker på hvilken sokkel du trenger i lampen, kan du måle den, E14 betyr at den er 14 mm bred, eller kontakte vår kundeservice så hjelper vi deg.

Kan jeg bruke LED-belysning i min svarte bordlampe?

Absolutt, mange lavenergipærer, inkludert LED-pærer, har en klassisk sokkel og passer utmerket i en svart bordlampe. LED-pærer finner man i vanlige butikker og det er mange fordeler med LED-pærer. De varer lenge, man kan få dem i mange forskjellige farger og de bruker veldig lite energi.

Hvor lang er ledningen til en svart bordlampe?

Ledningens lengde varierer mellom ulike modeller av svart bordlampe. Ledningen pleier å være mellom omtrent 1,5 og 2 meter. Det går alltid å sette på en forlengelseskabel hvis du trenger en lengre rekkevidde. Hvis ledningens lengde er viktig for deg, kan du se på lampens spesifikasjoner eller kontakte vår kundeservice så hjelper vi gjerne til.