Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 17 av 17 produkter

Populære filtreringer

En viktig funksjon for en bordlampe er selvfølgelig å belyse et bord. Men en gullbordlampe skaper også en viss atmosfære i et rom. Mange bordlamper plasseres på sidebord og fungerer først og fremst som en dekorativ innredning i et rom. Slike lamper har ofte et svakt lys som kombineres med en lampeskjerm som egentlig skjermer lyset. Ofte rettes lyskilden nedover og bordlampen blir dermed nesten en svak punktbelysning. En gullbordlampe produseres ofte med detaljer i messing som gir lampen sin gullglans. Hos oss på Trademax kan du finne den gullbordlampen som passer til ditt hjemmemiljø.

Flotte bordlamper i gull hos Trademax

Hvordan produseres en gyllen bordlampe?

Designere av bordlamper setter kreativitet først. Fotenden på en gullbordlampe kan for eksempel være i metall eller messing. En bordlampe med fot i metall blir slank og stilren. Bordlamper i keramikk gir et robust inntrykk, men er samtidig elegante, spesielt hvis lampen har innslag av gull. Det er ingen strenge regler for hvordan en lampeskjerm skal se ut. Hva med en skjerm som er utformet som en glasskule? Men selvfølgelig finnes det mer tradisjonelle lampeskjermer i tekstilmateriale i flere forskjellige farger til din guddommelige bordlampe.

Må en gullbordlampe ha skjerm?

Nei, hvorfor skal du ha en skjerm som skjuler en LED-pære. En glødepære kan gi et sparsomt, men spennende inntrykk når den er riktig eksponert. Fordelen er selvfølgelig at en slik gullbordlampe sprer sitt herlige lys i rommet. Hvis lampen plasseres på et sidebord, er den egnet som et punktlys.

Finnes det bordlamper i gull med glasskuppel?

I stedet for en lampeskjerm i tekstil kan selve glødelampen sitte i en kuppel av klart glass. Glødelampen vil være synlig, men hva gjør det? En gullbordlampe med en glasskuppel formet som en halvkule, pryder sin plass både i et klassisk og et mer moderne miljø. Hos oss på Trademax finner du alle typer bordlamper med gullglans.