Retro bordlamper

3 stk produkter
Kampanje
  • Retro
1814718(1).jpg

Det er merkelig hvordan en vanlig bordlampe kan vekke forskjellige minner. Du blir minnet om hvordan dine besteforeldres stue så ut. Rundt det opplyste bordet spilte dere brettspill. Du føler varme med innslag av nostalgi, ettertanke og fellesskap. Hos oss på Trademax kan du kjøpe en retro bordlampe og fly tilbake i tid.

En retro bordlampe med nostalgisk følelse

Er en retro bordlampe vintage?

Egentlig betyr vintage i designkontekst at en gjenstand øker i verdi over tid, men interiørdetaljer i vintagestil kan være nyproduserte. De retro bordlampene som Trademax tilbyr, er alle nyproduserte, men i en stil som minner om eller har innslag av forgangne tider. Retro og vintage brukes noen ganger om hverandre og får dermed ofte samme betydning. Begge begrepene kan sies å være en tilbakeblikk på trender i en forgangen tid.

Finnes det en retro bordlampe med dyrefigurer?

En retro bordlampe har ofte en utforming med innslag av dyr. En katt, hund, fugl eller ape kan bokstavelig talt holde oppe en lampeskjerm på en retro bordlampe. Om det var noen symbolikk med det ene eller andre dyret i eldre tider er uklart. Vi kan bare konstatere at slike figurer fantes i eldre tids lamper. Er du dyreelsker? Kjøp en retro bordlampe hos oss på Trademax med et dyr du liker.

Har dere en retro bordlampe med glasskjerm?

Bordlamper med glasskjerm er retroklassikere. Du kan velge mellom flere modeller med farget glass. Du blir minnet om gamle tiders sirlige lamper som ga lys ved en skrivepult. Der satt en av dine eldre slektninger bøyd over en dagbok og skrev ned dagens hendelser. Dagboken ble låst inn og bordlampen slukket når alt var dokumentert. Med en retro bordlampe kan du skape ditt eget koselige hjørne der du kan reflektere, skape eller bare nyte.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Stil (1)
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kampanje