Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Rundt spisebord utemøbler

61 stk produkter
Viser 24 av 61 produkter
1
...
3

Populære filtreringer

Med et rundt spisebord utendørs skaper du en innbydende og stilfull atmosfære for hagefester og familiemiddager. Hos Trademax finner du et bredt utvalg av runde spisebord i ulike størrelser og stiler, som passer alle behov og smaker. Våre runde spisebord for utendørs bruk i høykvalitets materiale tåler både sol og regn, og er designet for å vare lenge. La oss hjelpe deg med å finne det perfekte runde spisebordet utendørs for å skape minneverdige øyeblikk på varme sommerdager og kvelder.

Hvilken størrelse bør jeg velge for mitt runde utendørs bord?

For å velge riktig størrelse på ditt runde spisebord utendørs, er det viktig å tenke på hvor mange personer som vil bruke bordet regelmessig. De fleste av våre runde utendørs bord kommer i flere størrelser, slik at du kan finne et bord som passer perfekt til din hage eller uteplass.

Hvilken type stoler kan jeg bruke til et rundt spisebord fra Trademax?

Våre runde spisebord er designet for å passe med mange typer stoler. Vi anbefaler at du velger stoler i samme stil og materiale som bordet for en enhetlig look. Husk også å velge stoler som passer til høyden på ditt runde spisebord.

Kan jeg la mitt runde spisebord stå utendørs under vinterhalvåret?

Vi anbefaler at du oppbevarer ditt runde spisebord innendørs under vinterhalvåret for å forlenge dets levetid. Hvis det ikke er mulig å oppbevare bordet innendørs, sørg for å dekke det med en beskyttende presenning for å beskytte det mot vær og vind.