Rotting lenestol

24 stk produkter
  • Kunstrotting
971980(1).jpg
Populære filtreringer

Moderne kunstrotting er et bekvemt og vakkert materiale, som passer svært godt til hagemøbler. Når du velger en kunstrotting lenestol fra oss på Trademax, får du et holdbart og stilrent møbel som tåler å stå ute i allslags vær. For å gjøre lenestolen ekstra koselig og bekvem, kan du komplettere med puter, tepper eller pledd.

Bekvem lenestol i trendy kunstrotting

Hvilke fordeler har en kunstrotting lenestol?

En moderne lenestol i kunstrotting er laget av kunstfiber, som gjør at den kan stå ute i allslags vær. Materialet har rottingens fordeler med å være myk og komfortabel å sitte i, og har den rette flettede strukturen. Når du velger en lenestol i kunstrotting fra oss på Trademax, får du en slitesterk vakker rotting lenestol som er enkel å rengjøre, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Hvor kan jeg plassere en lenestol i kunstrotting?

Siden en lenestol i kunstrotting kan stå ute i allslags vær, kan du ha den stående på altanen, balkongen eller uteplassen året rundt. Men bare for at den tåler et utemiljø, betyr det ikke at du ikke kan ha en rotting lenestol innendørs; der er den minst like fin. Hos oss på Trademax finner du flere modeller som kan kombineres med et bord, for å skape et herlig og bekvemt loungemøbel. Vil du kombinere din lenestol i kunstrotting med puter eller sitteputer, får du et bekvemt sted å slappe av.

Hvordan tar jeg vare på en kunstrottinglenestol?

En moderne rotting lenestol er laget av flettet kunstfiber, som gir den rette looken, og gjør at den tåler å bli våt. Det eneste du behøver gjøre med kunstrotting, er å tørke av med en fuktig klut om den har blitt skitten. Har du spørsmål om våre rottinglenestoler er du velkommen til å kontakte oss på Trademax kundeservice.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materialvalg (1)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager