Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 1943 produkter
1
...
81

Populære filtreringer

Vil du skape et bekvemt og stilfullt utendørsmiljø på din uteplass, balkong eller altan? Da kan en sofagruppe utendørs være akkurat det du trenger! Hos Trademax finner du et bredt utvalg av sofagrupper for utendørsbruk, laget av høykvalitative materialer og i ulike størrelser og stiler, for å passe akkurat din smak og behov. Våre hagesofagrupper er perfekte for å være sammen med venner og familie på varme sommerkvelder, eller for å slappe av i og nyte solen.

Hvilket materiale er best for en sofagruppe utendørs?

Det finnes flere ulike materialer å velge mellom, når det gjelder sofagrupper for utendørsbruk. Materialer som kunstrotting, aluminium og teak, er populære valg på grunn av deres holdbarhet og motstandskraft mot vær og vind. Hvilket materiale som passer deg best, er avhengig av personlige preferanser og hvilken stil du vil skape på din uteplass, veranda eller altan.

Kan jeg la min sofagruppe utendørs stå ute på vinteren?

Det er avhengig av hvilket materiale din sofagruppe til hagen er laget av. Visse materialer som kunstrotting og aluminium, er mer motstandskraftige mot vinterforhold, mens andre materiale som teak krever mer vedlikehold og beskyttelse under vintermånedene. Pass på å lese produktbeskrivningen for å se hva som anbefales for akkurat din sofagruppe. Generelt sett er det best å oppbevare utendørsmøbler innendørs eller under et beskyttende trekk under vintermånedene.

Kan jeg vaske min sofagruppe utendørs med høytrykkspyler?

Det er avhengig av hvilket materiale din sofagruppe er laget av. Visse materialer som kunstrotting og aluminium, tåler høytrykkspyler, mens andre materialer som tre og rotting, kan skades av bruk av høytrykkspyler. Pass på å lese produktbeskrivningen for å se hva som anbefales for akkurat din sofagruppe. Generelt sett er det best å rengjøre utendørsmøbler med mild såpe og vann.

Hvilke tilbehør kan jeg bruke til min sofagruppe utendørs?

Det finnes flere ulike tilbehør som kan brukes til en sofagruppe utendørs, som for eksempel puter, sitteputer, hageputer, overtrekk og parasoller. Pass på å velge tilbehør som er tilpasset utendørsbruk, og som tål vær og vind. Hos Trademax finner du et bredt utvalg av tilbehør som passer til våre sofagrupper for utendørsbruk.