Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: SAVE300

Avsluttes om:

Viser 24 av 128 produkter
1
...
6

  • Hva er en komplett møbeltrekkpakke til loungemøbler?

    En komplett møbeltrekkpakke vil si trekk til puter som du kan bytte. På denne måten kan du finne akkurat det stoffet og fargene du vil ha til de putene du har. Praktisk og lett når de gamle trekkene har blitt slitt eller du vil bytte stil. Det er billig og enkelt å kunne freshe opp gjennom å velge nytt trekk til putene i stede for å kjøpe helt nye puter. Det skal være enkelt å få det fint hjemme.
  • Hvilken typer av pakker med møbeltrekk finnes det?

    Det finnes komplette møbeltrekkpakker til mange ulike møbler. Finn nye, fine møbeltrekkpakker til loungemøbler og bytt når det passer. Du kan enkelt ta av trekket og vaske det ved behov. Hvis du vil ha forskjellige farger avhengig av anledningen, kan du enkelt variere stilen. Komplette møbeltrekkpakker til loungemøbler finnes i mange forskjellige størrelser. Du kan også finne møbeltrekkpakker til mange andre typer møbelputer.
  • Hvordan vet jeg om en komplett møbeltrekkpakke passer putene mine?

    Du kan enkelt se hvilke serier og produktnumre hver komplette møbeltrekkpakke passer til. Hvis du ikke har kjøpt en møbelserie, kan du måle putene slik at du får riktig størrelse. Du kan også kontakte oss på Trademax, så kan vi hjelpe deg med å finne det riktige trekket til dine behov.