Solseng

9 stk produkter
Kampanje
579701(1).jpg

Hva skal jeg tenkte på når jeg kjøper solseng?

Tenk på om du kun skal sitte eller delvis ligge i solsengen din, eller om du vil kunne ligge rett ut, og til og med kanskje sove i den. En solseng er lokkende for både store og små, så det er ikke sikkert at du får ha solsengen din for deg selv. Velg en solseng av den større modellen eller kjøp noen stykker, om du har god plass. En rund solseng med et beskyttende tak er perfekt til den mindre uteplassen og inviterer til herlige stunder og fine samtaler.

Hvor er det best å plassere en solseng?

Det er enkelt å plassere en solseng på en terrasse eller altan, men å ligge i solsenga midt i hagen og oppleve fuglene i trærne og humlene som surrer blant blomstene, kan være magisk. Tenk på at du nyter mer av å ligge i solsenga hvis overflaten er flat. Det kan være fint med skygge på veldig varme sommerdager, så det er bra å plassere solsengen der det er skygge i det minste en del av dagen.

Går det an å sove i en solseng på natten?

Å sove utendørs kan være veldig fredelig, og det fungerer bra å sove i solsenga om natten. Vær imidlertid oppmerksom på at både mygg og regn kan være plagsomt, så gjør deg klar for det. Ikke la sengetøy ligge ute når du ikke bruker det, da morgendugg og fuktighet fra vekster kan forårsake mugg på tekstiler som er laget for innendørs bruk.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje