Spisebord eik

55 stk produkter
Kampanje
  • Eik
1362542(7).jpg

Måltidene er det som samler oss og kan være en anledning til å bli bedre kjent med hverandre. Ethvert hjem har godt av en hyggelig spiseplass. Samles rundt et spisebord i eik for herlige middager med venner eller koselig frokost med familien. Hos oss finner du spisebord i eik i alle størrelser og former. Tenk på hvordan spiseplassen din ser ut og hvor mange som skal kunne samles der. Eik er en tretype som er behagelig for øyet å hvile på og som også er svært slitesterkt og holdbart. Spis og lev med et spisebord i eik!

Stilrent med et spisebord i eik

Hvilken form bør et spisebord i eik ha?

Et rundt spisebord kan være veldig hyggelig fordi alle ved bordet kan se hverandre godt. Det er ofte enkelt å presse inn en ekstra stol hvis det skulle være nødvendig, og runde bord passer ofte til mindre spiseplasser. Det kan også være smart å velge et rundt spisebord i eik som står på en midtsøyle i stedet for på fire ben hvis du har det trangt. Hvis du har åpen planløsning med møbler i rette linjer og moderne stil, kan det være fint å bryte opp med et rundt spisemøbel.

Hvor mange kan plasseres ved et spisebord i eik?

For deg som leter etter et spisebord i eik med plass til mange, tilbyr vi lange bord så vel som store runde bord. Kanskje trenger du et mindre bord til hverdags, men et mye større bord til helgen? Velg da et spisebord i eik med innleggsplate!

Hvilken type spisebord i eik tilbyr Trademax?

Hos oss kan du forvente å finne både små og store spisebord i det vakre og slitesterke materialet eik. Uansett om du leter etter et hyggelig bord med mange eller få sitteplasser, tilbyr vi spisebord i ulike stiler og med varierte silhuetter til hyggelige priser.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materialvalg (1)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje