Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Ovalt spisebord

37 stk produkter
Viser 24 av 37 produkter
12

Populære filtreringer

Når du velger et av våre ovale spisebord får du den perfekte blandingen mellom et rundt og et rektangulært bord. Et ovalt spisebord gir også et luftigere inntrykk, og hvis du velger et av bordene du finner hos oss på Trademax med fot i midten, vil det oppleves som mindre.

Ofte stilte spørsmål om ovale spisebord

Hvilke fordeler har et ovalt spisebord?

Et ovalt spisebord gjør det lettere å se alle som sitter ved bordet, noe som skaper en hyggelig fellesskap. Hos oss på Trademax finner du flere modeller av ovale spisebord som kan forlenges med en utvidelsesplate, slik at du kan ha et større spisebord når du har gjester og ta bort platene til hverdags.

Kan jeg ha et ovalt spisebord på kjøkkenet?

Det finnes et stort utvalg av ovale spisebord hos oss på Trademax, slik at du kan finne det bordet som passer deg best. Flere av de ovale spisebordene finnes i modeller som passer godt i et kjøkken, da de gir en generøs arbeidsflate og blir et hyggelig samlingssted for familien. Ovale spisebord er mykt avrundet, slik at du aldri trenger å bekymre deg for at barna skal skade seg på et skarpt hjørne.

Hvor mange får plass ved ovale spisebord?

Uten utvidelsesplate har du normalt plass til seks personer rundt et ovalt spisebord. Hvis du har et bord med utvidelsesplate, øker du med to plasser for hver plate. Hvis du har spørsmål om de ovale spisebordene som er tilgjengelige hos oss på Trademax, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.