Firkantet & kvadratisk spisebord

46 stk produkter
Kampanje
  • Kvadrat
1484248(1).jpg

Et spisebord tar en sentral plass i de fleste familiers liv. Rundt et firkantet spisebord kan du samle dine nære og kjære for deilig matlaging, god mat og høye og lave diskusjoner om mange av hverdagens problemer og gleder. Et firkantet spisebord er også et sted hvor du kan jobbe, hjelpe til med lekser eller kanskje male. Her på Trademax kan du finne firkantede spisebord i mange forskjellige materialer og stiler. Et firkantet spisebord er en perfekt samleplass for deg og dine.

Et firkantet spisebord passer inn i alle hjem

Hva er fordelene med et firkantet spisebord?

Den store fordelen med et firkantet spisebord er at det finnes i størrelser som tar opp en relativt liten plass. Avhengig av rommet der det firkantede bordet skal stå, kan du velge mellom forskjellige størrelser og materialer. Et firkantet spisebord er fleksibelt; du kan forlenge det, med klaffer eller med ileggsplater.

Hvor mange får plass rundt et firkantet spisebord?

Det avhenger helt og holdent av hvilken størrelse på firkantet spisebord du velger. Det finnes små firkantede spisebord tilpasset for to personer, velger du et større firkantet spisebord får du selvfølgelig plass til flere personer. Velg firkantede spisebord ut fra ditt behov.

Finnes det unike firkantede spisebord?

Den miljøbevisste vil gjerne at materialer resirkuleres i samfunnet. En slik streben kan du kombinere med å kjøpe et firkantet spisebord som er laget av resirkulert tre. Av naturlige årsaker blir et slikt bord unikt. Forskjellige trebiter settes sammen til en helhet. Et slikt bord vil ha litt forskjellige fargenyanser og også en og annen synlig feil.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Form (1)
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje