Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 12 av 12 produkter

Populære filtreringer

Et spisebord i valnøtt er et funksjonelt møbel og en vakker innredningsdetalj. Valnøtt er en sterk tresort og utrolig vakkert. Som et alternativ til massiv valnøtt kan spisebord lages med valnøttfinér, eller man kan kjøpe et bord i et annet materiale som melamin med den vakre brune nyansen av valnøtt. Hva man velger er helt etter smak og behag. Hva passer inn hjemme hos deg, et sjokoladebrunt spisebord i massiv valnøtt eller kanskje en litt lysere variant? Vil du ha et rundt eller firkantet spisebord? Besøk oss på Trademax for å få litt mer inspirasjon!

Ofte stilte spørsmål om spisebord i valnøtt

Er standardhøyden på spisebord i valnøtt?

Ja, et spisebord i valnøtt har samme standardhøyde som andre spisebord. Standardhøyden er den som vanligvis passer best for bord man skal sitte og spise ved. Vanligvis er høyden omtrent 75 cm. Men det er litt variasjon mellom forskjellige modeller, noen er litt lavere mens andre er litt eller noen centimeter høyere.

Hva gjør jeg hvis bena på mitt spisebord i valnøtt løsner?

Du kan trenge å stramme bena på spisebordet i valnøtt når du har brukt det en stund. Du gjør dette enkelt ved å bruke en skiftenøkkel for å stramme mutterne som holder bena fast mot bordplaten. Hvis bordet har en annen løsning for hvordan bena er festet, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice så hjelper vi deg med eventuelle spørsmål.

Hvilket spisebord i valnøtt passer i mitt lille kjøkken?

Det finnes mindre spisebord i valnøtt som passer til det lille kjøkkenet. Små runde spisebord passer ofte til mindre kjøkken når man trenger å smette rundt bordet uten å bli sittende fast i hjørnene. Alternativt kan du velge et halvmåneformet spisebord som står inntil veggen.