Rundt spisebord

153 stk produkter
Kampanje
  • Rund
2223284.jpg

Trademax tilbyr deg flere varianter av runde spisebord for alle anledninger. I vårt utvalg av runde spisebord kan du velge blant forskjellige materialer, farger og størrelser. Vi har alt fra enkle små runde spisebord til store og rustikke spisebord der det er plass til mange middagsgjester. Et elegant rundt spisebord passer like godt på kjøkkenet, i stuen og spisestuen som ute på verandaen. Vi har også flere fine runde spisebord som passer i utemiljøet. Hos oss på Trademax kan du enkelt velge et rundt spisebord som passer akkurat for deg.

Ofte stilte spørsmål om runde spisebord

Hva er fordelen med et rundt spisebord?

Et rundt spisebord bidrar til en sosial atmosfære da ingen trenger å sitte på kanten. Et rundt spisebord gir middagsgjestene muligheten til å se alle som sitter ved bordet. Alle middagsgjestene rundt bordet blir naturlig en del av fellesskapet. Hvis du bor på en liten plass, passer det bra med et rundt bord med bare ett ben i midten. Rommet vil virke litt større hvis det ikke er fire bordben som tar opp gulvplass.

Kan et rundt spisebord forlenges?

Noen ganger kan det være behov for flere sitteplasser rundt spisebordet enn det du vanligvis har. Da er det praktisk med et rundt bord som kan forlenges. Trademax tilbyr noen forskjellige varianter av runde bord som du enkelt kan gjøre større. Du trekker fra hverandre bordet og legger den ekstra bordplaten i midten, og du får raskt flere sitteplasser.

Passer et rundt spisebord i et lite rom?

Hvis det er et lite rom som trenger et rundt spisebord, har vi et passende bord for deg. Vi har mange fine små runde spisebord som passer godt når plassen ikke er så stor. Både med fire bordben og med bare ett ben i midten på bordet. Et lite rundt spisebord er også praktisk å ha på en balkong.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Form (1)
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje