Halifax Sengeramme Super King Size

200x215 Hvit

Artikkelnummer: 509349
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde200 cm
Lengde215 cm
Høyde125 cm
Sengemål200x215 cm
Material
MaterialtypeMDFMassivt ovntørket Mahogny
Øvrig
VaremerkeWilson & Wood
SerieHalifax
FargenavnHvit
Farge
StilLandlig
TypeSengeramme

ProduktinformasjonVis tilbehør

Halifax er en klassisk møbelserie inspirert av kysten og den franske landsbygda. Sjarmerende og stilig Halifax passer i moderne, skandinavisk hjem. Serien omfatter møbler til spisestue, stue og soverom. Halifax møbelserien er produsert av profesjonelle håndverkere med fokus på detaljer og kvalitet. Møblene har en lys patina som en lett slitt overflate kan oppstå langs kantene. En detalj som gir møblene sin rustikk følelse.

Halifax sengeramme er et vakkert møbel som passer i et klassisk innredede soverom. En sengeramme med mange fine og gjennomtenkte detaljer som gir det lille ekstra. Matche med nattbord i samme serie og skape en koselig og koselig soverom krever.Obs! Madrass er ikke inkludert.

Produktinformasjon

Dette produktet er laget av sertifisert mahogni. Vedovnstørket ned til 8% trefuktighet før produksjonen, noe som tilsvarer en luftfuktighet på 40% ved 20 grader. Dette er for å redusere risikoen for sprekkdannelse. Deretter grunnlagt, malt og lakkert møbel for å få en slitesterk overflate. Tre er et levende materiale som "beveger" mer eller mindre avhengig av luftfuktighet. Er det fuktig kan treverket utvides litt, og er det tørt, kan det krympe litt.

Varemerke

Wilson & Wood
Wilson & Wood

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt