Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Viser 12 av 12 produkter

Her finner du alle vannsenger fra Trademax!

Sov godt i en vannseng fra Wa'Core. Hvorfor velge en vannseng og ikke en vanlig seng? I motsetning til andre madrass-typer, der komforten gradvis forverres etter bruk, beholder en vannseng sin form år etter år. Vannmadrassen gir kroppen din full og komplett støtte uten trykkpunkter, noe som gjør at musklene dine kan slappe helt av. Du beveger deg mindre i en vannseng og får dermed en lengre og dypere søvn.

Vannsengen varmes opp til kroppstemperatur, noe som betyr at kroppen din ikke trenger å produsere varme når du sover. Pulsene dine blir lavere og du får en dypere og mer avslappet søvn. Om sommeren kan du senke temperaturen med noen grader for å få en mer behagelig temperatur i sengen, samtidig som du kan sove med dynen på uten å svette.

Personer med leddgikt og leddsmerter kan dra stor nytte av å sove i vannsenger, da varmen fra madrassen hjelper med å gjenopprette leddvæsken. En vannseng er perfekt for personer med støvallergi, da madrasstrekkene er avtakbare og kan vaskes i 60 grader. Midd kan heller ikke komme inn i madrassen som på vanlige madrasser.

Vannet i vannsenger trenger aldri å byttes ut. Hvert 6.-12. måned må vannet fylles på med en flaske Wa'Core Conditioner som hindrer algevekst og bakterier. Mange tror at vannmadrassen ikke tåler trykk og går lett i stykker. Dette er ikke tilfelle, vannmadrasser har blitt testet i mange år og tåler i dag mye høyt trykk.