Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 107 produkter
1
...
5

Enkeltsenger er bra fordi de er så lett å plassere og flytte. Når familien vokser varierer behovet for senger og soverom, og det kan være behov for flere omstillinger gjennom årene. Barn som har delt rom og hatt køyesenger vil ha egne rom og en privat sfære når de blir tenåringer, og da er enkeltsenger et opplagt valg. Mange gifte par foretrekker også å sove i egne enkeltsenger hvis den ene snorker eller hvis man har ulik døgnrytme.

Vanlige spørsmål og svar om enkeltseng

Hvilken størrelse på enkeltseng bør jeg velge?

Det finnes forskjellige størrelser, og et godt tips er å velge litt større sengebredde. Det er behagelig å ha god plass når man snur seg i søvne. En høy person trenger også en lengre seng. Velg en seng som passer for dine personlige behov. Se på vårt utvalg og bestill online her hos oss på Trademax.

Hva er de andre fordelene med enkeltsenger?

Du er fleksibel i møbleringen når du kjøper enkeltsenger. Du kan få plass til en ekstra enkeltseng i praktisk talt hvilket som helst rom. Det er ingenting som hindrer deg i å sette dem sammen på alle mulige måter hvis du vil det. Hvis du får gjester, er det perfekt med flere separate enkeltsenger som kan plasseres ut etter behov i gjesterommet eller huset.

Hva bør jeg tenke på når jeg kjøper enkeltseng?

Vi sover mange timer hver dag, og det er viktig at sengen gir ordentlig hvile, slik at du våkner uthvilt. Velg derfor så god kvalitet som mulig på sengen din. Du må også bestemme deg for hvilken fasthet du vil at sengen skal ha. En altfor myk seng gir mange vondt i ryggen, mens en hard seng kan oppleves som ubehagelig. Sengen du velger skal passe for dine ønsker og forutsetninger. Ikke inngå kompromiss med din komfort.