Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Sittebenk svart

30 stk produkter
Viser 24 av 30 produkter
12

Populære filtreringer

En svart sittebenk er ikke bare praktisk, men også en stilren innredningsdetalj. Den svarte sittebenken kan plasseres i alle hjemmets rom og fungerer både som sittemøbel og som oppbevaring. Gjennom den svarte sittebenkens mange forskjellige funksjoner kan du maksimere både oppbevaring og sitteplasser i hjemmet ditt. Hos Trademax tilbyr vi sittebenk svart i mange forskjellige materialer, størrelser og modeller.

Hvilken funksjon har en svart sittebenk?

Du kan bruke en svart sittebenk til mer enn bare å sitte og hvile. Det finnes sittebenker med skuffer der du kan oppbevare diverse gjenstander og klær. Du kan ha en sittebenk på hver side av et bord. Det kan være pent å kombinere sittebenker og bord i samme farge. Å ha svarte sittebenker i stedet for stoler ved bordet er både praktisk og sparsommelig elegant.

Hvilke materialer finnes en svart sittebenk i?

Avhengig av plassering kan en svart sittebenk utsettes for ganske mye slitasje. Hvis sittebenken er kledd, er stoffet vanligvis i fløyelslignende polyester eller kunstlær. Du finner også sittebenker i forskjellige typer tre. Benene på en svart sittebenk er vanligvis laget av tre eller metall. En sittebenk har noen ganger polstring slik at du kan sitte mykt. På Trademax finner du svarte sittebenker både med og uten polstring.