Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 24 av 58 produkter
1
...
3

Populære filtreringer

Hos oss på Trademax finner du et stort utvalg av sittebenker i ulike modeller og tresorter. Sittebenker i tre er ideelle allroundmøbler som passer inn overalt. En liten trebenk tar ikke mye plass og er lett å flytte. Det vakre naturmaterialet gjør at den smelter inn i både moderne stilren innredning og i et klassisk miljø. Trebenker har alltid blitt brukt fordi de får plass i mindre områder og kan fungere både som sitteplass og som avlastningsflate. Leter du etter en behagelig, men enkel sitteplass til fritidshuset, terrassen, gangen eller kjøkkenet, er en sittebenk i tre en selvfølgelig løsning.

Bekvem og praktisk sittebenk i tre

Hvilke fordeler har en sittebenk i tre?

Tre er et vakkert, lettstelt og solid naturmateriale som holder seg pent i mange år. Mange ganger blir det også vakrere med årene. En sittebenk i tre gir et friskt inntrykk og hos oss på Trademax finner du flere modeller i ulike tresorter. Tre passer også godt sammen med metall og derfor kan du også finne sittebenker i tre med ben i metall.

Hvor kan jeg plassere en sittebenk i tre?

Det finnes nesten alltid plass til en sittebenk i tre. Velg den størrelsen som passer ditt behov og du har en behagelig og enkel sitteplass til din disposisjon. Du kan plassere en sittebenk i gangen, badet eller på kjøkkenet fordi den er lett å tørke av og holde ren. Hos oss på Trademax finner du også benker i modeller som passer inn i stue og soverom.

Hvordan varierer jeg en sittebenk i tre?

En sittebenk i tre er tidløs og derfor enkel å variere. Du kan velge en malt sittebenk og legge puter på sitteflaten for å gjøre det mer koselig. En trebenk kan også fungere som oppbevaring. Har du spørsmål om våre sittebenker i tre, er du alltid velkommen til å kontakte oss på Trademax kundeservice.