Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 12 av 12 produkter

Populære filtreringer

Vil du også følge fløyelstrenden uten at det for den saks skyld skal behøve å koste skjorta? Da har du funnet helt rett! Forhøy den koselig følelsen i stuen eller på soverommet, med en fløyelslenestol fra Trademax. Hos oss finner du trendy lenestoler i et herlig og mykt fløyelsstoff i en rekke ulike farger, størrelser og stiler – selvfølgelig for alle lommebøker. Her finnes det noe for det klassiske like mye som det moderne hjemmet. Let deg frem og finn din favoritt akkurat nå. Du bestiller den enkelt online med lave fraktkostnader og levering til hjemmet.

Trendy og tidløst med en fløyelslenestol

Innredningstrenden med lenestoler i fløyel er her for å bli. Miksen av det moderne og det tradisjonelle faller på alt flere lepper. Fløyel gir med en gang en følelse av luksus og prakt samtidig som det er et utrolig mykt og koselig materiale. Derfor kan vi ikke tenke oss noe bedre enn en lenestol i fløyel, et klokkerent møbel og innredningsdetalj som setter prikken over i’en i hjemmet. Kanskje det er derfor våre fløyelskledde Howard- og Chesterfieldmøbler er to av våre storselgere. Hva med å for eksempel gi hjemmet et uventet løft med en klassisk Chesterfieldlenestol i en kornblå fløyelsdress, eller imponere med en tidløse Howardlenestol i en pudderrosa fløyelsdrakt? En ekstra forgyllende detalj er de vakre messingnaglene som pryder mange av våre klassiske modeller. Foretrekker du en innredningsstil med renere linjer og minimalistisk følelse, men på samme tid etterstreber den fløyelsmyke følelsen, kan du naturligvis også finne mer stilrene møbler i vårt sortiment. 

Trademax tilbyr fløyelslenestoler i fargene kornblå, blå, grå, rosa, brun, beige og svart. Samtlige tar seg godt ut på egen hånd i rommet, men kan med fordel kompletteres med alt fra en hel sofagruppe til en fire-, tre- eller toseters sofa. Fullend looken og gjør rommet komplett med pynteputer, pledd, koselig belysning og lignende innredningsdetaljer. Uansett hva du velger å komplettere din lenestol med, finner du det hos oss på Trademax. 

 

 

 

Rengjøring fløyel

Fløyel er et utrolig fint og mykt materiale som lages av 100% bomull. Fløyel tåler ikke å bli vasket med vann og bør derfor, om mulig, heller ikke bli våt. Materialet trekker lett til seg støv og blir av den grunn anbefalt å bli støvsuget med en myk børste for å fjerne støv på den beste og mest skånsomme måten. Børst forsiktig sofaen ren kontinuerlig med en myk børste for å holde stoffet rent og pent. Fløyel krever kanskje litt mer pleie og vedlikehold enn andre materialer, men med rett veiledning og hjelpemidler synes vi helt klart at det er verdt litt ekstra møbelpleie med tanke på den uslåelige følelsen du får av møbler i fløyel.