Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Beige lenestol

216 stk produkter
Viser 24 av 216 produkter
1
...
9

Populære filtreringer

Ingen møbler gir brukeren så mye glede som en komfortabel lenestol. Lenestolen er møbelet som omfavner deg etter en lang dag og lar deg synke ned i boken, kryssordet, TV-programmet og slippe ut all stress og spenninger. Lenestolen står nesten alltid i stuen der den utgjør en viktig del av interiøret. Derfor er mange nøye når de velger ut møbelet slik at det passer med ideen om hvordan hjemmet skal se ut. En klassisk lenestol kommer i fargen beige. Det er en farge som lett passer sammen med andre farger og smelter mykt inn i interiøret.

En beige lenestol smelter mykt inn i interiøret

Finnes det nakkestøtte til en beige lenestol?

Du kan finne nakkestøtte til noen modeller av beige lenestol. Det er også i mange tilfeller mulighet for å legge til en fotskammel til lenestolen for å få det virkelig behagelig. Hvilke alternativer som finnes avhenger litt av hvilken lenestol du er interessert i. Ta en titt hos oss på Trademax så finner du flere alternativer og ikke nøl med å kontakte vår kundeservice hvis du trenger hjelp.

Hvordan rengjør jeg en beige lenestol?

Du rengjør en beige lenestol ved å støvsuge den med et mykt støvsugermunnstykke. Hvis du har en stofflenestol, kan du behandle den med møbelimpregnering som et forebyggende tiltak. En lenestol i skinn kan tørkes av med en lett fuktet klut. På noen modeller kan du ta av stoffet fra putene for å enklere vaske det av.

Er det ekte skinn i en beige lenestol?

Det finnes forskjellige modeller av beige lenestol og i noen modeller finner man ekte skinn. Det finnes også modeller med kunstskinn og lenestoler med stoff. Hvilket materiale man ønsker, avhenger av personlig smak og preferanser. Hos oss på Trademax har vi lenestoler for alle smaker.