Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 352 produkter
1
...
15

Populære filtreringer

En grå lenestol er både diskret og stilig. Den passer overalt i et moderne hjem og er enkel å flytte mellom rom hvis du vil omorganisere. I tillegg er den helt i tråd med den skandinaviske interiørstilen med nøytrale og dempede farger. Hvis du trenger en ekstra sitteplass, kan du raskt og enkelt bestille din grå lenestol online fra oss på Trademax.

Å velge en grå lenestol til hjemmet ditt

Hvordan holder jeg grå lenestoler freshe?

Grått er en god farge til en lenestol da flekker ikke vises så mye på grått som for eksempel på hvitt. Støv vises heller ikke så mye på en grå overflate, så det gir et ryddig inntrykk. Støvsug lenestolen jevnlig for å holde den ren og forlenge levetiden til din grå lenestol. Moderne materialer er vanligvis enkle å tørke av, så din grå lenestol er et godt kjøp selv om du har små barn i familien. De grå lenestolene vi har er av god kvalitet og vil beholde formen og se velstelt ut selv om du sitter mye i den.

Hva passer til en grå lenestol?

Grått er for eksempel fint sammen med stålrørsmøbler eller andre kromatiske interiørdetaljer. Det er også vakkert med en grå lenestol sammen med ulike tresorter i gulv og møbler. En grå lenestol passer også sammen med både pastellfarger eller sterke farger. Hvit og svart passer også godt til, så det er veldig enkelt å matche din grå lenestol slik at det ser pent ut. Du kan enkelt endre stil eller følelse i rommet med puter, pledd og gardiner uten å måtte bytte ut din grå lenestol, siden den er like tilpasningsdyktig som en kameleon.

Passer en grå lenestol hvis jeg elsker farger?

Ja, akkurat derfor er en grå lenestol helt perfekt, for hvis du har et fargerikt teppe, gardin eller tapet, vil inntrykket likevel være harmonisk og passende. Altfor mange brokete mønstre sammen gir lett et rotete inntrykk, og en ensfarget sofa eller en grå lenestol holder fargebalansen perfekt i et rom. Det kan være livlig, men beroligende på samme tid.