Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 65 produkter
1
...
3

Populære filtreringer

Når du velger en retro lenestol, gir du hjemmet ditt en personlig karakter. Retro møbler gjenspeiler periodene på 50-, 60- og 70-tallet, som var preget av høy kvalitet og komfortabel, funksjonell stil. Hos oss på Trademax finner du både det avskallede og det puffete som utmerker en ekte retro lenestol.

Gi hjemmet ditt en ny karakter med en retro lenestol

Hva betyr retro?

Når du velger en retro lenestol, får du en nyprodusert lenestol laget etter en eldre modell. Mange av lenestolene som ble produsert på 50-, 60- og 70-tallet er fortsatt svært populære, men er vanskelige å få tak i i god stand. Når du velger en retro lenestol fra oss på Trademax, får du et møbel som er frisk og nylaget, men som puster en annen tid.

Hva passer til en retro lenestol?

Du kan kombinere en retro lenestol med andre møbler og tekstiler fra samme tid, og for å unngå at det ser gammeldags ut, kan du blande moderne og retro. De retro lenestolene du finner hos oss på Trademax gir et spennende og personlig innslag i interiøret og passer godt sammen med en moderne bokhylle, et stilrent sofabord eller en lampe i industriell design.

Hva kjennetegner en lenestol fra 50-tallet?

Livet så lyst ut på 50-tallet, og man ønsket å gjøre tilværelsen enklere og mer praktisk. Selv om møbler og husholdningsartikler skulle være funksjonelle, skulle de også være vakre. En stilren design vokste frem med enkle møbler av høy kvalitet. Hvis du vil vite mer om lenestolene fra 50-tallet som finnes hos oss på Trademax, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.