Hopp over overskriften og gå videre.

Ikke gå glipp av SOMMERSALG - gale tilbud!

Kategorier

Kampanje påHoward lenestol

    Viser 0 av 0 produkter

    En Howard-lenestol er en tidløs klassiker som antagelig alltid kommer til å passe i de fleste norske stuer. Howard-lenestoler går helt i stil med skandinavisk trend og design, med et gjennomtenkt håndverk der putene er bygd opp av høykvalitativt kaldskum. Trademax gir deg muligheten til å kjøpe en klassisk Howard-lenestol til en lavere pris, uten å fire på kvaliteten. Dessuten finnes lenestolen i flere ulike utførelser, som gir deg ytterligere en mulighet til å tilpasse lenestolen etter din personlige smak og stil.

    Howard – tidløs eleganse med aner

    Howard-lenestoler er klassiske lenestoler som med sitt tidløse og luksuriøst elegante utseende passer inn i mange miljøer og innredningsstiler. En Howard-lenestol er både behagelig å sitte i og se på, og den smelter inn like godt i entreen som i soverommet eller stuen. Møbler i Howard-stilen har blitt populære gjennom decennier, takket være et godt håndverk, forseggjorte detaljer og et design som står seg gjennom tidene. Visste du at den første Howardsofaen ble produsert allerede på 1800-talet? Med andre ord; en ordentlig klassiker som holder! Møblene har dype seteputer og stoppingen har en kjerne med kaldskum og dun for best mulig komfort og fjæring. På Trademax kan du velge mellom mange ulike tekstiler i en mengder av farger, slik at du kan finne den skreddersydde modellen for deg.  

    Vil du ha en sofa til å komplettere med kan du også kikke i kategorien Howard-sofaer. Men, en Howard-lenestol gjør seg også bra på egen hånd, i gjesterommet eller et annet sted der du vil ha en lenestol som taler sitt tydelige språk i innredningen samtidig som den er svært komfortabel. Vi på Trademax ser frem mot å hjelpe deg finne din favoritt blant Howard lenestoler fra vårt brede sortiment. Så kom inn og ta en titt her i webshoppen.