Hopp over overskriften og gå videre.

Rund baderomsmatte

178 stk produkter
Viser 24 av 178 produkter
1
...
8

Populære filtreringer

En rund baderomsmatte er en morsom detalj på et baderom, noen synes det er hyggelig hvis den har samme farge som håndklærne. En hvit baderomsmatte passer sammen med et stilrent baderom. Baderommet kan gi helt forskjellige inntrykk avhengig av hvilke farger du velger på baderomstekstilene og på din baderomsmatte. En rund baderomsmatte er en overkommelig kostnad, så du kan enkelt bestille flere matter på nett fra oss på Trademax og variere dem etter smak, behag og kanskje også sesong.

En rund baderomsmatte er koselig

Passer en rund baderomsmatte i alle baderom?

På baderommet er det pent hvis du legger en rund baderomsmatte midt på gulvet. Hvis du har et veldig lite gjestetoalett, må du kanskje velge den minste størrelsen, men ellers er det for det meste plass til en rund baderomsmatte. Mål på gulvet hvor stor plass du har og bestill det som passer størrelsesmessig for ditt baderom.

Hvordan holder jeg en rund baderomsmatte fresh?

Det er en himmelsk følelse å sette føttene på en tykk og frisk rund baderomsmatte, men selvfølgelig må matta holdes fresh og pen. Lo fra håndklær, sølt bodylotion, støv fra papir og sand fra stranden er bare noen eksempler på ting som skitner til og setter seg i den runde baderomsmatten. Du kan støvsuge den, men den trenger å friskes opp med en vask fra tid til annen. Les vaskeanvisningen for den matten du velger.

Finnes det fordeler med flere baderomsmatter?

Ja, du kan ha en ren matte tilgjengelig som du legger på når det kommer gjester og da kanskje du legger den andre for vask. Hvis du har flere toalettrom, er det hyggelig med en myk og koselig matte på dem alle. Hvis du har et stort baderom, kan du bruke flere matter i samme baderom, kanskje en matte som er utenfor dusjen samt en rund baderomsmatte på resten av gulvet for å skape en hjemmekoselig følelse. Du kan variere fargene på de forskjellige stedene, så får rommene forskjellig karakter. Gjestene synes sikkert det er hyggelig når matta matcher for eksempel håndklær eller en plakat, og du kan også ha såper i en lignende nyanse. Bruk fantasien når du handler.