Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Teppe SALG

12207 stk produkter
Viser 24 av 12207 produkter
1
...
416

Populære filtreringer

På vårt SALG kan du finne billige matter av god kvalitet hos oss på Trademax. I vårt utvalg finner du massevis av matter i alle størrelser, stiler og materialer. For stuen, soverommet, spisestuen, kjøkkenet, gangen, barnerommet og mye mer. En virkelig flott matte av god kvalitet kan koste mye, men ikke hos oss. Hvis du handler under vårt romjulssalg, får du enda mer matte for pengene. I vårt utvalg finner du blant annet ryematter, viskosematter, ullmatter, bomullsmatter, orientalske matter og mye mer. Velkommen til å utforske Trademax' omfattende utvalg av matter og gjøre et kupp på vårt SALG.

Tepper for ethvert hjem og stil på SALG

Hvordan velger jeg riktig matte på SALG?

Det finnes mange fine matter å velge mellom på Trademax romjulssalg. For å finne riktig matte for deg og ditt hjem, kan det være lurt å tenke både estetisk og praktisk. Velg en matte som passer til interiørstilen hjemme hos deg, men ta også hensyn til hvordan rommet brukes. Hvis du er på jakt etter et salgsmatte til gangen eller kjøkkenet, er det bra hvis den kan tåle søl og smuss og kan vaskes. For andre rom kan du i stedet velge farger som passer til interiøret.

Finnes det runde matter på SALG?

Det er selvfølgelig flott å kunne finne billige runde matter på salg. En rund matte passer bra på en uregelmessig flate. Hvis du leter etter en matte til et åpent kjøkken eller stue, kan en rund matte passe perfekt.

Hvordan kan jeg rengjøre min salgsmatte?

Alle mattene du kan finne på Trademax' salg har tydelige rengjøringsråd tilpasset hver enkelt matte. Men hvis du søler på matten din, bør du helst prøve å fjerne flekken så fort som mulig med lunkent vann og en myk klut. Hvis du har spørsmål om mattene Trademax har på salg, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.