Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Stort rundt teppe

23 stk produkter
Viser 23 av 23 produkter

Populære filtreringer

En stor rund matte er en dekorasjon for gulvet som virkelig kan skape oppmerksomhet i et rom. Den skiller seg ut fra den vanlige store firkantede matten og blir en morsom detalj i rommet. Å legge en stor rund matte under sengen er et herlig alternativ å sette føttene på om morgenen hvis du ikke vil ha heldekkende matte, men likevel skape en koselig følelse på soverommet. En stor rund matte kan brukes i alle rom i hjemmet. Hvis du velger en stor rund matte som fungerer for utendørs bruk, vil den være et koselig tillegg til terrassen eller utestuen. Bla gjennom Trademax sitt morsomme utvalg av store runde matter.

Hvor passer en stor rund matte best?

Midt i stuen eller i gjesterommet gjør en stor rund matte seg veldig bra, men fremfor alt kommer den til sin rett under et stort, rundt bord. Hvis du velger en diskret nyanse, er den pen akkurat hvor som helst. Hvis du bestiller en mer fargerik matte, blir den som en glad prikk, en appelsin eller en sol. Det avhenger av hvor den skal plasseres, rett og slett. Det er din smak som avgjør, og det finnes ingen fargevalg eller plassering som er riktig eller galt for en stor rund matte.

Er en stor rund matte lett å vedlikeholde?

Hvis du bestiller en stor rund matte i et smussavvisende syntetisk materiale med kort lugg, er den veldig enkel å tørke av og holde pen. Den er også lett å ta ut og lufte. Den pryder sin plass og er lett å vedlikeholde, pen og kul på samme tid, så det er absolutt et bra kjøp. En tykkere og dermed tyngre matte kan også ha sin sjarm, men husk at en lang lugg i matten krever mer vedlikehold.

Hvor prisgunstig er en stor rund matte?

Det er en pen interiørdetalj som ikke koster spesielt mye. Du kan faktisk kjøpe flere og variere forskjellige farger etter årstid. Når du velger en stor rund matte, får rommet mer tyngde, og det gir et roligere inntrykk, sammenlignet med om matten ser for liten ut. Mål på gulvet hvor stor matte du vil ha, så er det enkelt å bestille en stor rund matte med riktig størrelse. Du kan enkelt bestille online her fra oss på Trademax.