1036556(1).jpg

Hoppekids

Hoppekids – svanemerkede møbler til barnerommet

Hoppekids tilbyr et holdbart sortiment av svanemerkede barnemøbler i en mengde forskjellige modeller, størrelser og utførelser. Med et fokus på sikkerhet og god søvn i en kombinasjon med lekfullhet og kreativitet kan barnerommet bli en drøm med møbler fra Hoppekids!

Hoppekids – sikkerhet og søvn i fokus

Hoppekids streber etter at et barnerom ikke bare skal være et rom med møbler, men også være et sted som fremmer god søvn, kreativ læring og lek. For barn er det viktig å ha et sted hvor man føler seg trygg til å begynne å utforske verden og lære nye ting. Barnerommet kan være den plassen. Med riktige møbler og forutsetninger kan både læring og fantasi utvikles og oppmuntres. Som et resultat er Hoppekids hovedmål å kunne tilby møbler for både trygghet og sikkerhet, like mye som god søvn og kreativitet.


Holdbar produksjon sikrer høy kvalitet

Alle møbler fra Hoppekids lages i deres egne fabrikker. Dette gjør dem i stand til å opprettholde et høyt nivå av kvalitet og sikkerhet for alle møbler. Møblene fra Hoppekids er dessuten svanemerkede. Det treet som brukes er valgt ut fra spesifikke kriterier, og kommer fra et holdbart skogbruk.


Bredt sortiment av møbler til barnerommet

I sortimentet fra Hoppekids finnes en mengde ulike typer av svanemerkede møbler til barnerommet. På Trademax finner du for eksempel Hoppekids to populære serier – sengene Anne-Marie og oppbevaringsmøblene Nonno.


Er du på jakt etter morsomme barnemøbler som fremmer ditt barns kreativitet? Da har du virkelig kommet rett! I sortimentet fra Hoppekids finnes en mengde forskjellige barnemøbler i ulike temaer. Velg mellom for eksempel møbler med dinosaurier, verdensrommet eller enhjørninger og innred barnerommet til en fantasiverden utenom det vanlige!


Hos Trademax finner du blant annet disse møblene fra Hoppekids:

  • - Juniorsenger
  • - Loftsenger
  • - Hussenger
  • - Køyesenger
  • - Himmelsenger
  • - Barnemøbler med temaer
  • - Skrivebord og arbeidsbenker
  • - Barnebord og barnestoler
  • - Hyller og oppbevaring

Viser 12 prisverdt produkter
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager