1148053(1).jpg

PR Home

PR Home – lampene for ethvert hjem

Med inspirasjon fra miljø, mennesker og fenomener, skaper PR Home vakre og tiltalende lamper. Du finner din nye taklampe, gulvlampe og bordlampe i sortimentet fra PR Home.

Hva selger PR Home?

Etter å ha startet som et selskap der hovedproduktkategorien var rammer, fokuserer PR Home nå på belysning. I dag selger PR Home lamper til både inn- og utsiden av hjemmet ditt. Du kan finne PR Home taklamper, gulvlamper, bordlamper, strenglys og mye mer hos oss på Trademax.


Hvilke PR Home lamper tilbyr Trademax?

Hos Trademax tilbyr vi et stort utvalg favoritter fra PR Home. Et par eksempler er den stoffkledde PR Home plafond Plissé, den moderne taklampen Stratosphere, den stilige PR Home lampefoten Atmosphere og den velkjente vinduslampen PR Home Tindra. Hos oss finner du dine nye PR Home-lamper til rimelige priser.


Bruker PR Home bærekraftige materialer?

PR Home jobber hardt for å bli mer miljøvennlige i sine hverdagsarbeid. De gjenbruker emballasjematerialer så mye som mulig, og metallene som brukes til produktene blir for det meste resirkulert. At PR Home også lager bærekraftige modeller er en stor fordel fordi det fører til redusert forbruk, som igjen fører til redusert klimapåvirkning.

Viser 175 prisverdt produkter
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje