Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Temahome designer møbler med fokus på holdbarhet

Temahome designer og produserer møbler av topp kvalitet med fokus på holdbarhet i hele næringskjeden. Møblene er preget av en moderne og enkel skandinavisk stil med glatte overflater og et gjennomgående naturlig, harmonisk uttrykk.

Prisbelønte møbler siden 1961

I over 50 år har Temahome designet og produsert møbler som har blitt veldig populære over store deler av verden. Selskapet er basert i Annecy, Frankrike, hvor en av deres egne fabrikker også er lokalisert, men med eksport til hele verden. De henter sin inspirasjon fra innflytelser i naturen og kulturen over hele verden, noe som gjenspeiles i deres innovative design. Gjennom årene har Temahome vunnet flere prestisjetunge priser og utmerkelser for sin oppfinnsomme møbeldesign og bærekraftig produksjon.

 

Fokus på bærekraftig

Bærekraftig er et nøkkelord for Temahome som gjennomsyrer hele selskapet - fra valg av råvarer til ferdig produkt. Temahome er nøye med å være transparente om hvordan og hvor produktene deres blir produsert slik at du som kunde kan føle deg trygg med kjøpet ditt. Produktene er laget av nøye utvalgte råvarer av høy kvalitet fra bærekraftig skogbruk. Å bevare naturen er en gjennomgående rød tråd, noe som du ser på møbelenes formspråk, preget av naturlige farger, glatte, lysreflekterende overflater i tre som gir en ro og skaper en følelse av harmoni i hjemmet.

 

Temahome en favoritt hos Trademax

Noen av Trademax mest populære møbler fra Temahomes utvalg er serien Vandras, kanskje fremfor alt Vandras skjenker. Minimalistiske linjer og vakre trematerialer blandes med lyse, myke toner. Her blir funksjonaliteten også satt i fokus og grensen mellom åpen og skjult oppbevaring er difuse. Lag et harmonisk og ensartet hjem i klassisk skandinavisk stil med møbler fra Temahome!

1 stk produkter
Viser 1 av 1 produkter