1410143(1).jpg

Tempur

TEMPUR - komfort utover det vanlige

Det globale merket TEMPUR tilbyr madrasser og puter for en god natts søvn. Produktene er laget av trykkavlastende materiale og har en åpen cellestruktur som bidrar til maksimal støtte og komfort.

h2>TEMPUR - madrasser og puter for en god søvn

Velkjente TEMPUR er et globalt varemerke som selger sine produkter i over 80 land. TEMPUR jobber for en god søvn og tilbyr madrasser og puter i trykkavlastende materiale som former seg etter kroppen din. Mange kunder som har problemer med søvnen har blitt hjulpet av de komfortable produktene fra TEMPUR. På Trademax tilbyr vi flere av TEMPURs populære produkter, for eksempel Original Supreme Madrass og Cloud Supreme Madrass med Cool touch.


En madrass fra TEMPUR gir deg:

  • - Maksimal trykkavlastning
  • - Langvarig kapasitet
  • - Følger kroppens konturer og bevegelse
  • - Personlig kroppsstøtte


En uforstyrret natts søvn med madrass fra TEMPUR

Årsakene til at du sover dårlig kan være mange, kanskje har du en partner som beveger seg mye i søvnen eller har du problemer med rygg eller nakke? TEMPUR har hjulpet mange kunder over hele verden til å roe seg ned og få en god natts søvn.


Kvalitet og komfort er like viktig

Kvalitet er et nøkkelord for TEMPUR og for å garantere produktenes kvalitet blir alle madrassene testet nøye. Den unike cellestrukturen i TEMPUR-materialet består av viskoselastisk materiale med åpen cellestruktur som gjør det mulig for madrassene å absorbere ekstra trykk og gi ekstra god støtte for kroppen. Det er ikke uten grunn at TEMPUR er den eneste produsenten av senger som er sertifisert av den amerikanske romfartsorganisasjonen U.S Space Foundation.

Viser 1 prisverdt produkter
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sengemål
Type
Kategori
Avtagbart stoff
Pris
Fra(kr)
Til(kr)