Glasslamper

251 stk produkter
Kampanje
  • Glass
2185876(1).jpg

Vårt utvalg av glasslamper er en perfekt kombinasjon av stil og funksjonalitet. Enten du er på jakt etter en moderne og minimalistisk design eller en vakker vintage-inspirert glasslampe, har vi modellene du leter etter for å skape en stemningsfull atmosfære i hjemmet ditt. Våre glasslamper er nøye utvalgt og av god kvalitet, slik at de gir deg en varig og strålende lyskilde. Gi hjemmet ditt den strålende oppgraderingen det fortjener med våre fantastiske glasslamper fra Trademax.

Hvor kan jeg bruke en glasslampe?

Du kan bruke en glasslampe som taklampe i for eksempel stuen, kjøkkenet eller soverommet. Det er en moderne type lampe som kan passe i alle rom og til de fleste forskjellige interiørstiler. De fleste glasslamper har en enkel design, og avhengig av hvilken type lyskilde du bruker, kan den gi en varm hvit farge i rommet. Glasslamper kan for eksempel henges over et bord, i gangen eller hvorfor ikke i vinduet?

Hvilken energiklasse har Trademax glasslamper?

Det er mulig å bruke lyskilder i alle energiklasser fra A++, som er den høyeste, ned til E i din nye glasslampe. Energiklassen måler hvor energieffektiv lampen er, der A++ er den lampen som er mest energieffektiv og dermed den som bruker minst energi. Hvis du velger en lampe med høyeste energiklasse, vil det være bra for miljøet samtidig som det bidrar til lavere energikostnader sammenlignet med lamper som har høyere energiforbruk.

Hvilken sokkel skal jeg bruke i min glasslampe?

Før du kjøper en glasslampe, er det viktig å tenke på at lyskilden kanskje ikke er inkludert, og du må kjøpe den separat. Noe annet som er viktig å tenke på når du skal kjøpe lyskilder til glasslamper, er å velge lyskilder med riktig størrelse på sokkelen. En av de vanligste størrelsene på sokler er E14. Disse kalles også for lyspære med liten sokkel. Tallet 14 betyr at den har en 14 millimeters sokkel. Denne typen lyspære finnes for eksempel både som glødepære og LED. Glødepærer med stor sokkel kalles E27 og har en 27 millimeter stor sokkel.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale (1)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje