Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 24 av 35 produkter
12

Populære filtreringer

En tre lampe er en vakker og naturlig belysningsløsning som skaper en varm og innbydende atmosfære i rommet. Med sin unike kombinasjon av tre og lys gir den en harmonisk og rustikk følelse i hjemmet ditt. En tre lampe fra Trademax er både funksjonell og stilfull, perfekt for å lyse opp en koselig krok eller bruke som en dekorativ detalj i rommet. En tre lampe med naturlige materialer gir et tidløst og elegant preg til interiøret og kan komplementere mange forskjellige interiørstiler. Skap en avslappet og koselig atmosfære med en eller flere tre lamper fra Trademax.

Vanlige spørsmål om tre lamper

Hvorfor bør jeg velge en tre lampe?

Trelamper er stabile og holdbare. I tillegg tilfører tre et mykt og naturlig preg på interiøret ditt. Tre kan komme i ulike farger, lyse eller mørke, og kan dermed tilpasses ulike stiler og miljøer. Her hos oss på Trademax har vi stilige lamper med tredetaljer eller trestativ i flott design. Hvis du har spørsmål om våre lamper, kan du kontakte vår kundeservice. Vi svarer på alle spørsmål og kan hjelpe deg med å finne lampen du leter etter.

Hvordan dekorerer jeg med en tre lampe?

Tre er et materiale som passer i ulike miljøer, derfor er det lettere å dekorere med en trelampe enn en lampe i for eksempel metall. Når du velger dine trelamper, bør du først og fremst tenke på fargen på treet. Hvis du allerede har møbler i tre i rommet, kan det være en god idé å matche samme nyanse på dine trelamper for å skape balanse og enhetlighet. Hvis du for eksempel har et sofabord i mørkt tre i stuen, passer det fint å velge en tre lampe i mørkt tre.

Hvor passer en gulvlampe i tre?

Du kan bruke en gulvlampe i tre i ulike rom. Sett den ved siden av skrivebordet i hjemmekontoret ditt for å få en koselig glød når du arbeider. Eller kanskje vil du ha tre lamper på soverommet som nattbordlamper. Den vanligste bruken er selvfølgelig å ha den som leselampe når du sitter i din favorittstol og nyter din favorittbok eller magasin. En gulvlampe i tre er en tidløs, klassisk lampe å ha i alle rom.