Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Parafinlampe & parafinlykt

10 stk produkter
Viser 10 av 10 produkter

En parafinlampe gir en rolig og atmosfærisk glød som er vakker både innendørs og utendørs. Beskyttelsesglasset sørger for at flammen brenner jevnt og sprer lyset på en behagelig måte. Gjennom sin klassiske og elegante design har parafinlamper og parafinlykter opprettholdt sin popularitet.

Drøm om svunne tider med en koselig parafinlampe

  • Hvor kan jeg sette parafinlykten min?

    En parafinlykt eller parafinlampe er en vakker interiørdetalj som du kan ha stående foran et bord eller en hylle. Lampen passer like godt på balkongen, i fritidsboligen eller på middagsbordet, og når du tenner parafinlampen gir den en varm og koselig glød. Beskyttelsesglasset gjør det perfekt å ha på seg utendørs siden det ikke påvirkes av trekk eller regn.
  • Finnes det reservedeler til parafinlampen min?

    Selv om din parafinlampe eller parafinlykt er laget etter en gammel klassisk modell, er alle reservedeler som veke og glass tilgjengelig for kjøp. Når du begynner å bruke parafinlampen din, vil du oppdage at veken har lang brenntid, så det haster ikke med å skifte, du bare skru på en ny. Din parafinlampe eller parafinlykt er laget for å vare.
  • Hva skiller en parafinlampe fra en oljelampe?

    Moderne parafinlamper og parafinlykter produseres etter tradisjonelle modeller, men kan fylles med vanlig lampeolje, som betyr at de også kalles oljelamper. Men du kan også kjøpe spesiallampe parafin. Fordelen med en parafinlampe eller parafinlykt er at den er nesten helt luktfri. Når du bruker parafinlampen din vil du også oppdage at den genererer varme, noe som gjør den ekstra koselig når du tenner den en kald kveld.