Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 10 av 10 produkter
Med en fin og billig håndklestige oppgraderer du enkelt badet og invitere inn til et herlig bad. Utforsk vårt sortiment og bestill den stigen som du synes er finest og matcher best badet ditt.

Vanlige spørsmål og svar

Hva skal jeg tenke på når jeg velger håndklestige og håndklering?

Først kan du tenke på hvor mye plass du har å utnytte og hvor du vil plassere den. Det er også en fordel å velge størrelse etter hvor mange dere er som skal bruke den, er det bare du eller hele familien? Velg også en stige og ring som matcher resten av innredningen på badet ditt, da får du en enhetlig stil på badet ditt.

Hvordan innreder jeg med en håndklestige?

En håndklestige er et fint kompliment til badet. Fordelen med en stige til håndklærne er at du kan plassere den hvor du vil. På grunn av sin enkle størrelse tar de ikke mye plass. Det er imidlertid greit å ha trappetrinn ved dusj og vask, da har du håndklærne like ved hånden.

Hvilke modeller på håndklestige og håndklering tilbyr Trademax?

Hos Trademax finner du et variert utvalg av håndklestige og håndklering. For deg som vil ha en mer landlig og naturnær stil på badet har vi håndklestiger i tre og bambus. Vi tilbyr så klar også håndklehengere i messing og metall for deg som har en mer klassisk stil på badet. Har du mer av en stilren eller industriell stil finner du håndkleringer i metall, svart og messing.