Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 13 av 13 produkter

Tørre og freshe håndklær med en håndklehenger på badet

Det verste som finnes når det kommer til badet, er når det ikke finnes plass til å kunne henge opp alle håndklærne på en enkel måte sånn at de tørker. Våte håndklær som ikke henges opp til tørk, blir fort muggete. Kjøp en billig håndkleholder på nettet, hos oss på trademax.no.

Kan jeg borre fast håndklehengeren på veggen?

Ja, det går an å gjøre det. Det du først får gjøre da er å tenke ut hvor du vil den skal sitte, sånn at du ikke borer et hull i veggen helt unødvendig. Det kan oppstå fukt i det hullet om det ikke fylles igjen, og i sin tur kan lede til alvorlige problemer.

Hvorfor skal jeg kjøpe en håndkleholder?

En henger til familiens alle håndklær er bra å ha sånn at håndklærne tørker og ikke blir muggete eller lukter ekkelt. En holder for alle familiemedlemmers håndklær er godt å ha slik at håndklærne tørker og ikke mugger eller lukter vondt. Ved å bruke en av våre håndklehengere har du friske og tørre håndklær hver dag.

Hvilke forskjellige typer av håndkleholdere finnes det?

Under det varmere halvåret kan man enkelt bruke solstolen sin som en håndkleholder, der tørker den fort i solen. Men til innendørs bruk har vi flere ulike varianter av holdere å velge mellom. Vi har hengere til alt fra en til tre håndklær. Er dere en stor familie, så trenger dere kanskje to?

Hvilke utseende finnes det på håndkleholderne?

De fleste av våre håndklehengere er sølvfargede. Det finnes også et par stykker i sortimentet som er farget i gull eller messing, om du heller foretrekker det. Ikke nøl med å spørre oss på trademax.no om det er noe du lurer på.