Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 1 av 1 produkter

Hos Trademax kan du finne kroker i mange forskjellige utførelser. Vi har kroker i krom, metall, matt svart og mange flere. Vi tilbyr også håndklekroker i forskjellige modeller der du kan velge blant enkelt eller flere kroker. Ved å matche badet ditt med stilige kroklister, blir det lettere å holde badet rent. Velkommen til å utforske vårt utvalg av håndklekroker billig online.

Vanlige spørsmål og svar

Hvilken håndklekrok skal jeg velge?

Først og fremst trenger du å vite hvor tung håndklekroken din skal være. Er det til flere håndklær kan en stor håndkleknagg med minst to knagger være bra. Er de en knagg til et håndkle, kan en enkelt krok være perfekt. Det er også fint om kroken matcher resten av innredningen din i badet. På den måten skaper du en vakker helhet på badet ditt.

Hvordan monterer jeg en håndklekrok?

Totalt sett er det viktig at overflaten du skal feste kroken til er tørr. Du må sannsynligvis bore i veggen når du fester kroken. Da er det viktig at du bruker riktig drill og legger silikon i hullet. På denne måten fester du kroken skikkelig, noe som betyr at den klarer vekten bedre.

Hvor mange kroker skal jeg ha på badet mitt?

For å vite hvor mange kroker du trenger er det bra å begynne med å beregne hvor mange håndklær du har fremme på badet, både store og små. Bestill deretter kroker etter det, og gjerne noen ekstra. Det er aldri feil å ha kroker til for eksempel morgenkåpen eller klær.