Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 19 av 19 produkter

Populære filtreringer

Trøtt av å ha toalettpapirrullen stående på gulvet eller kanskje på vasken ved siden av? Invester i en toalettpapirholder i stedet, og gjør badet ditt både litt mer praktisk og litt penere. Du finner flere prisgunstige og fine modeller her på trademax.no.

En toalettpapirholder er både praktisk og fin

 • Hvilken typer av toalettpapirholdere finnes å velge mellom?

  Vi tilbyr både gulvstående og vegghengte toalettpapirholdere i forskjellige stiler, materialer og kulører. En vegghengt modell er praktisk og tar liten plass, mens en gulvstående toalettpapirholder er enkel å flytte på og dessuten har den plass til flere papirruller eller annen oppbevaring.
 • Hvordan fester man enklest en toalettrullholder?

  En toalettrullholder som skal monteres opp på veggen kan enten skrus opp eller feste med hjelp av dobbelheftende teip eller lim. De to sistnevnte kan være å foretrekke om du vil unnvike å lage hull i vanntettingslaget.
 • Hva er bra å tenke på når man velger en holder?

  Stil, design og funksjon er naturligvis viktig. Foretrekker du klassisk krom som passer til annen baderomsinnredning, eller kanskje du vil piffe til det med en stilig toalettpapirholder i gull? Det er også holdere med innebygd toalettbørste og gulvstående toalettpapirholdere med plass til både ekstra ruller eller til og med aviser.
 • Hvor mye koster en toalettrullholder?

  Hos oss på Trademax har vi et bredt og nøye utvalgt sortiment av stilrene toalettpapirholdere i ulike prisklasser, og av høy kvalitet så klart. Klikk blant vårt utvalg, finn akkurat din favoritt og bestill din nye toalettpapirholder online her på trademax.no - alltid billig, fleksibel og praktisk!