Såpedispenser & såpekopp

1 stk produkter
1913940(1).jpg

Hvordan holder jeg såpedispensere og såpekopper rene?

I såpekopper samles det ofte vann og rester av såpa. Derfor er det bra å skylle av dem regelbundet. I såpekoppen kan det også samles bakterier, så rengjør med en svamp eller en klut. På denne måten holder du såpekoppen hygienisk og den ser også mer innbydende ut. Såpepumper kan med fordel tømmes helt og skylles ut. Tørk av selve håndtaket til pumpen med en klut litt da og da. På denne måten holder man både såpekoppen og såpepumpen hygenisk og de ser fine ut.

Hvilken fordeler har forskjellige materialer på såpekoppen og såpedispenseren?

For de som har mindre barn hjemme, kan det være bra å satse på en såpepumpe eller såpekopp som tåler å bli brukt. Alternativet er en såpepumpe som du kan feste på veggen sånn at den ikke velter. På denne måten minsker man risikoen for at den går i stykker. Materialer som naturstein og porslin holder lenge og blir også en dekorasjon. Glass i ulike former ser elegant ut. En såpepumpe i gjennomsiktig glass gjør at du kan matche forskjellige farger på såpen.

Når passer en såpedispenser bedre enn en såpekopp?

Såpekopper passer best der få personer bruker dem. Å unne seg en vakker og herlig hard såpe i dusjen eller på badet gir en følelse av luksus. Dessuten er en hard såpe miljøvennlig og finnes i herlige dufter og farger. En såpepumpe er mer hygenisk om flere skal dele på den. Det kan være lekkert å matche såpepumpe og såpekopp på badet. En svart såpepumpe og en svart såpekopp mot hvitt gir en fin kontrast mot for eksempel hvite fliser.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)