Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 2 av 2 produkter

Følg treningen din ved hjelp av en personvekt. Hos Trademax finner du et bredt utvalg av både smarte og klassiske personvekter. Vi tilbyr badevekter av høy kvalitet i forskjellige størrelser og modeller, sånn at du enkelt finner en som passer deg og dine behov. Velkommen til å utforske vårt sortiment!

Vanlige spørsmål og svar

  • Hvilken badevekt skal jeg velge?

    Hvilken personvekt du velger kommer an på hva du er ute etter. Er det bare vekten din du vil ha kontroll på kan en analog personvekt være perfekt for deg. Vil du heller ha kontroll på hele kroppen din, kan du kikke på en digital og smart personvekt. Vekten gjør en kroppsanalyse som hjelper deg å holde oversikt over væske, muskler og kroppsfett.
  • Hvilken fordeler finnes det med en smart personvekt?

    En smart personvekt skiller seg en del fra en analog vekt. Gjennom å bruke en smart personvekt får du ikke bare frem kroppsvekten din, men den hjelper også deg med å forstå kroppen og utviklingen dens. Med andre ord så er det en alt i ett vekt.
  • Hvilke ulike modeller av billig badevekt tilbyr Trademax?

    Hos Trademax finner du personvekter i mange forskjellige modeller med mange ulike funksjoner. Forutenom å velge en vekt der du bare ser vekten din tilbyr vi også smart personvekt med kroppsanalysefunksjoner. Disse funksjonene viser muskelmasse, kroppsfett, benmasse og BMI. Med hjelp av en personvekt kan du enkelt ha oversikt over deg og kroppens utvikling.