Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 14 av 14 produkter
Hos Trademax finner du sklimatter og sklibeskyttelse i forskjellige variasjoner. Felles for alle er at de egner seg godt i områder hvor det er fare for å kunne skli, som på badet og i gangen. Se deg rundt i vårt brede utvalg og bestill teppet eller antisklibeskyttelsen som best dekker dine behov.

Vanlige spørsmål og svar

Hvor skal jeg plassere sklimatter & sklibeskyttelse?

På steder der det er fare for å skli bør du legge en skliematte. Dusj og badekar er gode eksempler slik at du kan føle deg trygg når du, dine barn eller din mor/besteforeldre skal dusje. Det er også greit å legge sklisikring på overflatene der gulvet kan oppleves som glatt, da sikrer du at det ikke skjer skliulykker.

Trenger jeg en skliteppe?

Ikke bare kan barn skli på badet, det kan også skje voksne. Du bør derfor ha en dusjmatte som dekker hele badekaret eller dusjen. Hos oss i Trademax kan du bla blant sklisikre matter i ulike størrelser og design.

Hva skal jeg tenke på når jeg skal velge sklimatte & sklibeskyttelse?

Det eneste du trenger å tenke på er å velge en matte som dekker hele overflaten som trenger sklibeskyttelse. I tillegg til det er det bare å velge det skliteppet du synes er finest og som best dekker dine behov.