Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 742 produkter
1
...
31

Populære filtreringer

Har du en plass der hjemme som du ikke vet hva du skal gjøre med, eller kanskje du trenger mer praktisk avlastningsplass? Et fint småbord eller brett bord kan være løsningen for deg. Et småbord eller brettbord er et bord med eller uten oppbevaring, som kan være til funksjon eller bare til pynt. Hos oss på Trademax kan du velge mellom moderne og klassiske små bord. Velkommen til å bla gjennom vårt store sortiment for å kjøpe et brett bord som passer deg og dine behov.

Vanlige spørsmål og svar

 • Hvor skal jeg plassere små bordene mine?

  Småbord og brettbord kommer med mange fordeler. De er ikke bare praktiske, men passer inn nesten over alt. Du velger om du vil ha et rundt eller firkantet lite bord. Det er det perfekte bordet til kaffekoppen eller en vakker blomsterbukett. Du kan også sette det lille bordet ditt på soverommet med en vekkerklokke og en nattlampe på. Når det gjelder brettbord, er det mer vanlig å ha dem i oppholdsrom. Du kan bruke dem til å servere snacks eller drinker uten å ta plass på bordet.
 • Hvilket materiale er best på fine brettbord?

  Våre brettbord finnes i mange ulike materialer og forskjellige kombinasjoner for at du enkelt skal kunne finne en som matcher innredningen din. En klassisk variasjon som føles litt mer luksuriøst er gullfarget metall med mørktonet glass. Ønsker du en mer avslappende variant finnes det små bord i tre, eller hvorfor ikke et stilrent svart småbord. For den som ønsker mer farge har vi brettbord i orientalsk stil. Perfekt for de som ønsker å sette liv til hjemmet.
 • Hvordan tar jeg vare på et brettbord eller et småbord?

  Til alle typer av bord anbefaler møbeltasser. Dette beskytter både bordbenene og gulvet ditt. Hvordan du skal ta vare på bordet kommer an på materialet, så klart. Glasspray er bra til glassplater, mens en myk klut og mild rengjøring fungerer bra til malt tre. Har du et småbord i naturtre trenger det å oljes inn litt da og da.
 • Går det å ha brettbord utendørs?

  Noen av våre brettbord og småbord kan du ha utendørs. Det passer perfekt å ha et brett bord på balkongen eller i uterommet som et fint avlastningsbord.