Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 724 produkter
1
...
31

Populære filtreringer

Et lite lampebord eller sidebord kan være nyttig på flere steder i hjemmet. Det kan brukes ved siden av sengen eller på et hjemmekontor. Bruksmulighetene for denne typen bord er mange. Det tar liten plass, men har likevel kapasitet til å holde flere gjenstander. Leter du etter et pent lite bord til din bolig? Da har du muligheten til å kjøpe et rimelig lampebord på nett. Trademax har nemlig et stort utvalg av denne typen bord. Er du usikker på hvilken modell du bør velge? Vi kan hjelpe deg med å vurdere situasjonen, og finne det lampebordet som passer til ditt rom. Det er bare å ta kontakt for gode råd!

Et bord som gir mange muligheter!

Et lampebord er veldig funksjonelt, men tar likevel svært liten plass. Det passer bra på de fleste steder i hjemmet, og kan holde flere gjenstander på tross av størrelsen. Ønsker du deg et bord som er fleksibelt og tar liten plass? Da kan det være lurt å kjøpe et billig lampebord fra Trademax. På tross av svært gunstige priser så kan vi tilby produkter av svært høy kvalitet. I vår nettbutikk finner du lampebord i forskjellig fasong og ulike farger. Vi er opptatt av at det alltid skal være mulig å finne noe som passer hos oss. Det store utvalget gjør at du selv kan plukke ut et lampebord som er optimalt for ditt hjem.

Trademax har fokus på kundeservice, og er opptatt av at du skal bli fornøyd. Derfor er det bare å ta kontakt om du lurer på noe om våre produkter. Vi gir deg billige lampebord og rask levering!