Konsollbord

486 stk produkter
Kampanje
1381940(15).jpg

Konsollbord gjør det enkelt å innrede på en pen og elegant måte på dine vilkår. Konsollbord er generelt litt høyere og grunnere, noe som gjør dem perfekte å ha i litt lengre gangen, ved vinduet eller der du trenger avlastning. Designet gjør at du kan leke med materiale og stil for å få den designen du ønsker hjemme. Fra stram design i metall og glass til konsollbord i forskjellige tretyper som bryter vakkert. Hos oss finner du konsollbord og sidebord som passer alle smaker.

Vanlige spørsmål om konsollbord

Hva kan jeg bruke konsollbord til?

Konsollbord i forskjellige modeller lar deg dekorere hjemmet litt ekstra. Plasser en vakker lampe på sidebordet som gir behagelig lys og ekstra lys i et mørkere rom. Bryt av en lang gang med slanke modeller der du kan plassere både blomster og dekorasjoner. Konsollbord kalles også avlastningsbord eller sideboard og passer godt for avlastning på kjøkkenet eller i stuen.

Finnes det konsollbord med oppbevaring?

Konsollbord kommer i mange forskjellige modeller, og det finnes praktiske varianter med innebygd oppbevaring. Det er ekstra bra hvis du vil ha mer oppbevaring på liten plass i for eksempel gangen eller stuen. Du kan også bruke plassen under for å plassere for eksempel en kurv eller pen oppbevaringsboks.

Passer konsollbord bra i mindre boliger?

Avlastningsbord som konsollbord passer også godt der det er litt trangere. Det går an å bruke høye og kortere modeller for å gi mer romfølelse til et rom samtidig som du kan få et sidebord til en sofa. Du kan plassere et speil over for å gi en følelse av ekstra lys i rommet.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje