Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 3 av 3 produkter

Populære filtreringer

En pidestall eller et søylebord er et perfekt lite møbel for å gjøre hjemmet ditt koseligere. Enten du velger å plassere en plante, et ornament eller en lampe på søylebordet ditt, tilfører arrangementet eleganse og stil til rommet. I vårt sortiment finner du piedestaler og søylebord som er lekne og litt strengere.

Skap et koseligere hjem med en godt plassert pidestall

  • Hvilken type sokkel bør jeg velge?

    Hvordan du velger et sokkel- eller søylebord avhenger av interiørdesignet ditt generelt. Du kan velge enten å ha en sokkel som går i samme stil som resten av møblene eller velge en som står i kontrast for å fange blikket.
  • Hvor plasserer jeg et søylebord best?

    Du kan ha pidestaller og søylebord i hjørner eller foran et vindu. De kan også plasseres midt på en vegg, hvor du ønsker å live opp interiøret. Avhengig av hva du velger å ha på toppen av kolonnetabellen din, er det fint å plassere den slik at det du ønsker å vise er virkelig synlig. Hvis du har planter på en sokkel, er det viktig å huske at de trenger dagslys.
  • Hvordan tar jeg vare på søylebordet mitt?

    Du støver støv på et søylebord eller en sokkel på samme måte som andre møbler. Av og til er det greit å tørke av med en fuktig klut, slik at eventuelt smuss ikke legger seg for hardt. Har du en potteplante på toppen av søylebordet, er det viktig å passe på at det ikke renner vann under potten. Hvis vann eller fuktighet blir stående ubehandlet under en gryte, vil det lett føre til stygge flekker permanent på det vakre lille møbelet ditt.