Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 24 av 450 produkter
1
...
19

I gangen ønsker vi å bli møtt av en hyggelig innredning og ha et sted å legge fra oss alt vi har med oss ut. Et gangbord vil både føles innbydende i gangen din og gjøre den mer praktisk for deg. Velg fra vårt utvalg av billige og stilige entrebord og foren funksjon med skjønnhet for gangen din.

Stilig og praktisk avlastning med et entrébord

Trenger jeg et spesielt entrébord?

Siden gangen din sannsynligvis er liten, vil du ikke ha plass til store møbler. Derfor er et entrébord perfekt for å skape en overflate der du kan legge fra deg lommebok, mobil og nøkler. Det er også et sted der du kan plassere påminnelser til deg selv for dagen eller kvelden. Et entrébord komplementerer med andre ord resten av innredningen i gangen din.

Hvordan skal jeg velge et entrébord?

Finn gjerne et gangbord i vårt fine utvalg som passer med resten av innredningen i gangen din. Velg et entrébord som har riktig størrelse for deg og som gir den funksjonen du trenger. Tenk over om du trenger minimal plass, flerbruksoppbevaring eller bare et stilig møbel for å skape trivsel.

Kan jeg plassere mitt entrébord i andre rom?

Et entrébord er praktisk overalt der du trenger en overflate å avlaste ting på. Du kan med fordel ha et entrébord som supplement til spisebordet. Da kan du plassere serveringsfat og karafler der de ikke er i veien. Det er både pent og praktisk å ha et gangbord på soverommet, der du vil ha småting lett tilgjengelige. Du kan også plassere et hallbord i stuen for å ha en vakker vase på.