Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 159 produkter
1
...
7

Et settbord fungerer bra både som sidebord og sofabord, og er et smart møbel til avlastning som lar deg fornye og forandre akkurat når du vil. Settbord selges som oftes i grupper med to eller tre, og du får derfor flere møbler som er fleksible og enkle å plassere i en og samme. Kombiner sammen som en gruppe med massevis av overflater eller plasser dem under hverandre for at de skal ta så liten plass som mulig. Et settbord gir muligheten til å skape en hyggelig stemning i rommet – helt etter dine behov og ønskemål! Sjekk ut vårt brede utvalg av settbord og finn din favoritt.

 

Billige settbord online

Med et settbord får du et praktisk og dekorativt bordsett som passer inn i mange ulike miljøer og innredningsstiler. Plasser dem sammen eller hver for seg, dette fantastiske møbelet gir deg store variasjonsmuligheter samt en personlig touch på innredningen. Hos oss finner du settbord i en mengde forskjellige modeller, materialer og farger. Velg mellom settbord i sett med 2 eller 3 bord. Retro, landlig, stilrent, klassisk eller moderne – Uansett hvilken innredningsstil du har så får du et bredt utvalg av settbord til alle rom og miljøer hos oss på Trademax! 
 

  • Velg rett settbord til deg og ditt hjem

Med alle valgmuligheter som vårt brede sortiment tilbyr er det ikke alltid like lett å bestemme seg for hvilket settbord som passer deg best. Derfor har vi laget en liste over noen faktorer som du kan tenke på når du skal velge settbord. 

  • Størrelse - Settbord finnes i mange ulike størrelser, og beroende på hva du har tenkt å bruke det til. Er det noen størrelser som passer bedre enn andre. Tenk over hvilket behov ditt settbord ønsker å oppfylle, og hvilken størrelse som skulle kunne være mest rett. 
  • Form - Forskjellige former passer ulike plasser både sett til hvor du vil plassere, men også innredningsstil. Ulike former kan gi et signal på forskjellige saker, basert på formen på bordet kan du gi ditt rom det inntrykket du ønsker. Rektangulære og kvadratiske settbord er klassiske og praktiske å innrede med. Runde settbord kan få et rom til å oppleves romsligere, samtidig som de gir rommet et mykt inntrykk. Tenk over hvilken form som passer deg best. 
  • Material - Settbord finnes i mange forskjellige material. Beroende på hvilken innredningsstil du har så passer nok kanskje en del material bedre enn andre. Settbord i treslag, som for eksempel eik, er både vakker og gir en naturlig følelse. Vil du innrede stilrent og moderne så er et settbord glass eller settbord messing kanskje noe for deg? 
  • Farge - Skap rett stemning med hjelp av farge. Nøytrale farger som hvitt og svart er alltid et sikkert kort og passer inn i de fleste innredningsstiler. Match settbordet med en annen fargeskala i rommet eller bryt av med en helt annen farge.