Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 24 av 256 produkter
1
...
11

Populære filtreringer

Tremøbler passer perfekt for deg som liker naturmaterialer, og gir deg en harmonisk enkelhet og eleganse. Sidebord og lampebord i tre er enkle å plassere og flytte rundt. Det er like stilig i stuen som på hytta eller sommerhuset. Du kan enkelt bestille det online fra oss her på Trademax.

Innred harmoniskt med et sidebord eller lampebord i tre

Hvilke typer tre er sidebord laget av?

Akkurat som med gulv finnes det ulike alternativer. Eik, bøk, ask, furu og valnøtt er vanlige treslag, og det er derfor enkelt å velge et bord med den nyansen du ønsker. Det kan kanskje matche parkettgulvet, bokhyllen eller detaljene på lenestolen. Sofabordet kan være av en viss tresort, og da vil du sikkert ha et sidebord i tre eller lampebord i tre med samme farge.

Må jeg vedlikeholde et sidebord og lampebord i tre?

Noen treslag blir fine hvis du oljer dem eller bruker en type møbelpolish som passer. For det meste gjør folk ingenting spesielt med sine trebord, men du kan se om du finner noen spesielle vedlikeholdsråd for akkurat den modellen og den tresorten du velger. Hvis du legger glass eller flasker på bordet, er det bra å bruke underlag, slik at det ikke blir stygge ringer og merker på bordplaten.

Hva bruker jeg et sidebord i tre og lampebord i tre til?

Du kan bruke det som avlastningsbord eller til pyntegjenstander. Du kan legge et brett på toppen og ha flasker og glass på det. Du kan ha det ved siden av sofaen og legge magasiner og bøker på det, eller bare la det stå der og la treet skinne. Tre er et vakkert materiale og holder seg fint lenge. Et sidebord i tre og lampebord i tre er like vakkert i en gang som i en stue, og du kan også ha det på kjøkkenet som en ekstra avlastningsflate når du lager mat eller serverer.