Billige dobbeltsenger

973 stk produkter
Kampanje
692279(1).jpg

På Trademax kan du finne billige dobbeltsenger som du kommer til å sove svært godt i.  Vi har dobbeltsenger i ulike størrelser, stiler og utførelser for at du skal kunne finne den dobbeltsengen som blir optimal for akkurat deg og ditt soverom. Vi tilbringer en tredjedel av våre liv i sengen, så uansett hvordan du sover eller hvem du er, fortjener du en ordentlig behagelig seng. Våre senger er prisgunstige uten at de gir avkall på kvaliteten, derfor har vi nå 10-25 års garanti mot ramme- og fjærbrudd på alle våre senger.

Prisgunstig dobbeltseng med oppbevaring og plass til hele familien

Tenker du på å kjøpe seng anbefaler vi at du investerer i en prisgunstig og høykvalitativ dobbeltseng som holder i mange år. Er dere to som skal dele sengen, men behøver ulik fasthet på madrassen, kan en dobbel kontinentalseng være en mulighet. En slik seng er oppbygd av ulike madrasser som betyr at dere på en smidig måte kan velge ulik hardhet på sengehalvdelene. For å gjøre hele familien fornøyd, satser mange på et større format som fungerer som en familieseng der alle får plass, hos oss har vi dobbeltsenger helt opptil 210 cm som garanterer en komfortabel nattesøvn for samtlige familiemedlemmer. En annen favoritt er å velge en dobbeltseng med oppbevaring for å kunne gjemme unna sengetøy og lignende på en smidig måte. Ved å løfte opp sengehalvdelene kommer det fram et rom under sengen, perfekt oppbevaring for saker som du ikke behøver hver dag.

Den beste sengen er den sengen som er tilpasset spesifikt til akkurat deg og dine behov. På Trademax finner du dobbeltsenger fra 140 cm opptil 210 cm i alle prisklasser, farger og utførelser som gir et fritt og fleksibelt valg etter dine behov og begjær. I sortimentet har vi senger i fargerne svart, mørkegrå, lysegrå, beige, brun, blå, grønn og hvit – samtlige er vakre hver for seg, men er på samme tid enkle å matche med tilbehør og øvrig soveromsmøblement. Sengeben og sengegavler kan er kanskje bare enkle tilbehør til sengen, men det er detaljene som skaper helhetsinntrykket. En vakker sengegavl kan forskjønne hele rommet og tiltenkte sengeben skaper dynamikk og spenning i ditt nye møbel. 
 
Ta en titt på våre sengetilbehør for å se hva som kompletterer din seng aller best!

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Oppbevaring
Varemerke
Vaskbar
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Belysning
Funksjon
Sengemål
Antal liggeplasser (stk)
Komfortsoner
Sengetype
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Avtagbart stoff
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje