Køyeseng

41 stk produkter
Kampanje
1463529(14).jpg

En køyeseng er et smart og plassbesparende møbel som passer perfekt for hjem med begrenset plass. Våre høykvalitets køyesenger på Trademax er laget av robuste materialer, og er både trygge og stabile. En køyeseng er også en utmerket løsning for gjesterom, da du får ekstra soveplass uten å ta opp for mye plass i rommet. Vi tilbyr et bredt utvalg av køyesenger i forskjellige størrelser, stiler og materialer, fra klassisk tre til moderne metall. Med en køyeseng fra Trademax kan du effektivt utnytte din tilgjengelige plass, og samtidig ha et stilrent og funksjonelt møbel i ditt hjem.

Køyesenger til alle hjem og behov

Hva er fordelene med en køyeseng?

En køyeseng er en utmerket løsning for å spare plass i ditt hjem. I stedet for å ta opp plass med to separate senger, kan du ha to senger stablet oppå hverandre, noe som frigjør plass til annen møblering i rommet. En køyeseng er også en smart løsning for gjesterom eller mindre soverom, der du trenger å maksimere plassen.

Er det trygt å bruke en køyeseng?

Ja, alle våre køyesenger på Trademax er laget av høykvalitets og sikre materialer som garanterer stabilitet og sikkerhet. Vi anbefaler imidlertid alltid at du følger produsentens instruksjoner for å montere sengen på riktig måte, og at du kontrollerer at den er ordentlig festet før du bruker den.

Hvilken madrasstørrelse passer til en køyeseng?

Størrelsen på madrasser som passer til en køyeseng avhenger av størrelsen på sengen. Hos Trademax finner du køyesenger i flere forskjellige størrelser, fra enkeltsenger til dobbeltsenger, noe som gjør det enkelt å finne en køyeseng som passer dine behov og ønsker.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje