Rammeseng & rammemadrass

411 stk produkter
Kampanje
901329(1).jpg

En enkel rammeseng kan være perfekt om du ønsker en praktisk og komfortabel løsning. Hos Trademax tilbyr vi en rekke modeller med ulike fordeler. Du kan kjøpe billige enkeltsenger eller dobbeltsenger, og noen av disse inkluderer til og med overmadrass. Vi er opptatt av at du skal gjøre et godt kjøp, og har derfor bare valgt ut senger av svært høy kvalitet. Er du på jakt etter en komfortabel seng for ditt soverom? Da bør du sjekke ut vårt utvalg av rammesenger på nett! De fleste av våre produkter er fra den kjente produsenten Scandinavian Choice. De har lang erfaring med å lage rammesenger i toppklassen. Du kan glede deg til mange gode netter med en av våre senger!

Komfortable rammsenger for alle hjem

Sov godt og føl deg uthvilt. Gi deg selv mulighet til å være fokusert på jobb eller i skolen, samtidig som du har krefter til dine fritidsaktiviteter. Sov komfortabelt i rett seng! Velg en rammeseng som passer deg og din kropp!

Våkne opp i et miljø du trives med og føl deg trygg! La sengen smelte inn i rommet og bli ett med de andre møblene.

Trademax vil hjelpe deg så du får mulighet til oppleve en god natt søvn og herlig hvile. Blant vårt utvalg av rammesenger finner du flere komfortable madrasser ferdige til å legges i en ramme som passer din innredningsstil. I vår webbshop finner du raskt og enkelt en god rammeseng som passer ditt behov.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Oppbevaring
Vaskbar
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall personer
Form
Belysning
Funksjon
Sengemål
Antal liggeplasser (stk)
Komfortsoner
Sengetype
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Avtagbart stoff
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje